Visie en missie

Visie

Bij Mondzorg de Horden is het doel om onze patiënten de meest uitgebreide en kwalitatieve zorg aan te bieden. We hechten veel waarde aan het op de voet volgen van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg en de bijscholing van onze medewerkers. Daarnaast vindt er voortdurend intensief overleg plaats tussen de behandelaars zodat onze patiënten optimaal en adequaat geholpen kunnen worden.

Onze zorg begint niet pas in de behandelkamer. Wij zijn van mening dat een goed onderhouden gebit het halve werk is. Daarom stimuleren we onze patiënten om het gebit regelmatig en zorgvuldig te reinigen en onderhouden en richten wij ons voor een groot deel op de preventieve tandheelkunde. Het voordeel daarvan is dat veel problemen in een vroeg stadium kunnen worden voorkomen, dan wel aangepakt. Maar zorg gaat bij ons ook nog verder dan een gezond gebit. Veel mensen willen naast een gezond gebit vooral ook een mooi gebit. Wij richten ons daarom ook op de esthetische tandheelkunde.

Missie

Wij zijn een tandartsenpraktijk voor mensen die een gezond, mooi en sterk gebit willen. Wij streven ernaar om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden en vinden we het minstens zo belangrijk dat onze patiënten snel geholpen worden en zich op hun gemak voelen. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar de specifieke wensen van onze patiënten en ontvangen onze patiënten in een rustige, aangename omgeving.