Behandelaars

 

Tandarts 

foto behandelaar

P.F.G. Bakker, tandarts eigenaar

In 1987 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Tandarts Bakker is ruim 25 jaar tandarts in Wijk bij Duurstede en is chef de clinique van de praktijk. Hij richt zich op de algemene tandheelkunde en is de hoofd tandarts van de praktijk. 

 

foto behandelaar

S. Hosseini, tandarts

Richt zich op algemene tandheelkunde staat bekend om zijn vriendelijke en deskundige uitstraling. Hij neemt graag de tijd voor de patiënt om zorg op maat te kunnen bieden. Naast de algemene tandheelkunde richt hij zich op de chirurgische behandelingen.

 

 

Mondhygienist

 

foto behandelaarE.F. Bakker, heeft de studie mondzorgkunde gevolgd aan de Hoge School Utrecht en is in 2011 afgestudeerd. Zij heeft zich tijdens haar studie gedifferentieerd/gespecialiseerd in de parodontologie (ernstige tandvleesontsteking). Zij is bevoegd tot het verrichten van restauratieve tandheelkunde.

 

 

foto behandelaarJ. Adnan, heeft de studie mondzorgkunde aan de Hoge School Utrecht afgerond in 2015. Haar focus ligt bij het behandelen van ernstige tandvleesproblemen en de algemene preventieve behandelingen. Zij is bevoegd tot het verrichten van restauratieve tandheelkunde.

 

foto behandelaarJ. van Velsen, heeft de studie mondhygiëne aan de Hoge School Utrecht met genoegen afgerond in 2001. Haar focus ligt bij het behandelen van ernstige tandvleesproblemen en de algemene preventieve behandelingen.

 

 

Klinisch prothesetechnicus

foto behandelaarFrans de Wijs, is tandtechnieker, klinisch prothesetechnicus en gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen.