Behandelaars

foto behandelaarPieter Bakker, tandarts eigenaar

In 1987 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Tandarts Bakker is ruim 20 jaar tandarts in Wijk bij Duurstede en is chef de clinique van de praktijk. Hij richt zich op de algemene tandheelkunde en is de hoofd tandarts van de praktijk.

 

foto behandelaarElise Husseini-Bakker, heeft de studie mondzorgkunde gevolgd aan de Hoge School Utrecht en is in 2011 afgestudeerd. Zij heeft zich tijdens haar studie gedifferentieerd/gespecialiseerd in de parodontologie (ernstige tandvleesontsteking). Zij is bevoegd tot het verrichten van restauratieve tandheelkunde. Elise participeert tevens in een (werkveld) commissie aan de Hogeschool Utrecht.

 

foto behandelaarAli Husseini, heeft de studie mondzorgkunde gevolgd Amsterdam en is in 2008 afgestudeerd. Is bevoegd tot het verrichten van restauratieve tandheelkunde (vullen van tanden en kiezen). Tijdens zijn studie heeft hij zich gedifferentieerd / gespecialiseerd in het behandelen van (angstige) kinderen en parodontologie (ernstige tandvleesontsteking).

 

foto behandelaarJila Adnan, heeft de studie mondzorgkunde aan de Hoge School Utrecht afgerond in 2015. Haar focus ligt bij het behandelen van ernstige tandvleesproblemen en de algemene preventieve behandelingen. Zij is bevoegd tot het verrichten van restauratieve tandheelkunde.

 

 

foto behandelaarJudith van Velsen, heeft de studie mondhygiëne aan de Hoge School Utrecht met genoegen afgerond in 2001. Haar focus ligt bij het behandelen van ernstige tandvleesproblemen en de algemene preventieve behandelingen.

 

 

foto behandelaarFrans de Wijs, is tandprotheticus en is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen.